Cont utilizator
Postările mele
Login
Login
Ai uitat parola?
DEMO (Model)
Înregistrare
Noua temă de discuţie
* Date obligatorii
Vă rugăm să publicați numai informații corecte ce au legătură cu subiectul portalului!
Posturile cu conținut ofensator sau abuziv, vor fi șterse!
Nume
Categorie
Discuţie generală
Titlu / subiectul contribuţiei
Textul contribuţiei
> Skutečně spékání peletek může způsobovat podíl kůry ve > výchozí surovině. Tomu se dá jednoduše zabránit použitím kotle > s kvalitním řízením spalovacího procesu. Tím mám na mysli > systém, který nedovolí, aby teplota ve spalovací komoře stoupla > na hodnoty, při kterých dochází k měknutí a i případnému > tečení popelovin, což je, podle mého názoru, pravým důvodem > spékání. Takovým kotlem jsou např. výrobky německé firmy HDG > Bavaria
Imagine / Anexă
(max. 2 MB) - Jpg, Png, Pdf
Descrierea ataşamentului
Anunţ cu imagine /ataşamanet
INTRODUCEŢI